رویای من در آشپزی

مواد لازم کیک، کیک اسفنجی بود که قبلا" آپ کرده بودم .

دوتا کیک مستطیل شکل یکی وانیلی و دیگری کاکایویی درست کردم وقتی خنک شدندسطح کیک راصاف کردم با قلم مو مقداری شیر کاکائو روی کیک مالیدم سپس خامه مالیدم  و موز و گردو روی آن گذاشتم وکیک دیگر  را روی آن قرار دادم و روی کیک و اطراف آن را خوب خامه مالی کردم سپس به یخچال منتقل شد .

روی کاغذ روغنی قسمت صورت باب اسفنجی را کشیدم و کاغذ را پشت و رو کردم و باخامه ریز ،دور چشم ها،ابروها ،بینی و دهان باب را با خامه قهوه ای پوشاندم وبه همین صورت دندونها ،زبون ،داخل چشم و گردی های صورت را خامه مالیدم و کاغذ را در فریزر گذاشتم .

کیک را آوردم و با خامه رنگ زرد قسمت بالای کیک ودور کیک را زرد کردم و با خامه قهوه ای کراوات و پایین صورتش را قهوه ای کردم .دور کیک را با ماسوره خامه صورتی کشیدم و پایین کیک را شکوفه زدم و در یخچال قرار دادم .

وقتی خوب خامه های روی کیک بسته و خنک شد کاغذ روغنی را می آوریم و روی کیک (قسمت صورت )می گذاریم و کمی فشار میدهیم و سپس آروم کاغذ را برمیداریم آنوقت می بینیم طرح کاغذ روی کیک منتقل شده است .

داخل کروات را هم از ژله نیم بند شده استفاده کردم .


برچسب‌ها: کیک, شیرینی, تزیین کیک, خامه, کیک باب اسفنجی
+ نوشته شده در  یکشنبه نوزدهم شهریور ۱۳۹۱ساعت 16:8  توسط فریبا  |