رویای من در آشپزی

مواد لازم :

مرغ : 1 ران و سینه

آب پرتقال (تکدانه ،سن ایچ و یا هرچی که دم دستتونه)من 1/3بسته کوچک تکدانه را ریختم .

کره : 25 گرم

برنج : 2 پیمانه

زرشک : کمی

شکر :1 قاشق غذاخوری

زعفران : مقداری

مرغ ها را نمک زده ودر آبکش قرار دهید تا بوی بد آن در رود .

در قابلمه کره را می اندازیم و مرغها را کمی تفت داده سپس 1/3 آب پرتقال را ریخته و وقتی جوش اومد شعله گاز را کم کرده و می گذاریم تا آرام آرام پخته شود .

برنج را همان جوری که خودتون بلدید بپزید .

زرشک ها را شسته ودر  کمی کره و شکر تفت می دهیم سپس زعفران آب کرده را اضافه میکنیم .

وقتی مرغها پخته شدند کمی کره را در ماهی تاوه انداخته و نوک قاشق زعفران آب کرده را در کره می ریزیم و مرغها را در این مایع سرخ می کنیم .(خیلی کم )

برنج را با زرشک و زعفران تزیین می کنیم و مرغها را میچینیم و تزیینات دیگر را اضافه کرده و نوش جان می کنیم

نکته : دقت کنید من داخل مرغ هیچ گونه آب ،نمک ، ترشی و یا زرچوبه و ... اصلا" نریختم و خیلی هم خوشمزه شده بود.

اگر طعم شیرین را دوست ندارید خیلی آب پرتقال نریزید .

من  برای سرخ کردن زرشک و مرغ از روغنهایی که روی آب پرتقال افتاده بود گرفتم و استفاده کرده .یعنی درتمام غذا از همان 25 گرم کره استفاده کردم .

البته من با رب گوجه و نمک و آبغوره و کمی آب مرغ که از قبل داشتم سس درست کردم که اگر(اگر که نه صد در صد ) عیال و بچه ها از طعم اون مرغ خوششون نیومد با سس بخورند .(البته من که نگفتم مرغ را با آب پرتقال پختم و اونها هم متوجه نشدند و خیلی هم خوردند. ولی اگر می گفتم حاضر بودند بدون سحری روزه بگیرند اما اون را نخورند!!!)

منتها شوهر جونی تعجب کرده بود که من چه حوصله ای داشتم که برای سحری غذا را تزیین کردم!!خبر نداشت که من عکس اون را برای وبلاگم می خواستم .

ممنون از خانم دهقان .


برچسب‌ها: زرشک پلو, چلو مرغ, مرغ سرخ کرده, سس پرتقال, شقایق دهقان
+ نوشته شده در  پنجشنبه بیست و ششم مرداد ۱۳۹۱ساعت 1:51  توسط فریبا  |